top of page

Kokous- ja juhlatilat

 

 

Ravintola Uoti on 200-paikkainen ja se on jakautunut ravintolasaliin, baariin ja kahteen kabinettiin. Kabinetit ovat yhdistettävissä yhdeksi suureksi kabinetiksi.

Lisäksi alakerrassa sijaitsee 40-paikkainen St Olav's Pub.

 
Juhlat

Elämään liittyy monenlaisia juhlia. Valmistamme Sinun juhlatilaisuutesi – pienet tai suuret, iloiset tai surulliset – haluamallasi tavalla.

 

Tilamme soveltuvat  juhlakäyttöön. Tarjottavilla, katteilla ja somisteilla luomme tilaisuuteenne sopivan tunnelman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että te saatte keskittyä juhlaanne ja kaikki sujuu.

 

Juhlista neuvottelemme mielellämme lisää ja teemme teille toiveidenne mukaisen tarjouksen. Juhliin voidaan halutessanne lisätä myös juhlaväen majoituspalvelut Hotelli Uotissa. LUE MAJOITUKSESTA LISÄÄ

 

On myös mahdollista tilata meiltä tarjoilut muualle, esimerkiksi Sysmän Teatteritalolle tai kotiinne.

 
Kokoukset

Ravintola Uoti tarjoaa myös miellyttävät puitteet erilaisille ja erityyppisille kokouksille. Ravintolassa kokoontuvat mm. Rotaryt ja Lions Club, erilaiset yhdistykset ja järjestöt. Isoon kabinettiin mahtuu 40 henkeä, pieneen kabinettiin 18 ja kabinetit voi yhdistää. Saunan takkahuoneessakin voi järjestää kokouksen enintään 15 hengelle. Käytettävissä on  valkokangas ja fläppitaulu. Kokoustarjoilut järjestämme toiveidenne mukaisesti. Suolaista tai makeaa – ja useimmiten molempia!

 

Kysy kokouspakettia! Annamme mielellämme tarjouksen, joka sisältää tarjottavat kabineteissa, kokousvedet sekä maittavat ruokailu- ja kahvitauot.

Uoti iso kabinetti
Uoti pieni kabinetti
bottom of page